Вижте всички статии

Педофил от Антифа се самоуби, след като бе разкрит от унгарската полиция

Педофил от Антифа се самоуби, след като бе разкрит от унгарската полиция

Активист на Антифа от Унгария се самоуби, след като при обиск, полицията откри над 70 000 записа с педофилско съдържание на лаптопа му. На много от тях са заснети много малки деца, които са измъчвани и изнасилвани, включително има жертви на видима възраст около 2-3 годинки. Информацията се появи в унгарските медии на 5 юли. 

Обискът довел до разкритието е следствие от серия акции на унгарската полиция срещу активисти на Антифа движението. Действията на властите бяха предприети след като през февруари членове на Антифа от Германия и Австрия, подкрепяни от унгарските им съмишленици, извършиха редица нападения в Будапеща. Цел на атаките тогава бяха хора, които според крайнолевите имат вид на националисти. Жертвите винаги бяха издебвани и нападани от 7-8 левичари, въоръжени с метални палки. Атаките бяха извършени в дните около Деня на честта – годишното възпоменание в памет на защитниците на Будапеща. Събитие, което събира не само много унгарски националисти, но и националисти от цяла Европа. Впоследствие се оказа, че жертвите на побоищата извършени от Антифа са основно обикновени хора, граждани на Унгария или чуждестранни туристи, а не политически активисти от националното движение. Няколкото реални срещи тогава, между организирани националисти и Антифа, завършиха с паническо бягство от страна на левичарите.

Смелост за такива нападения, които могат да се дефинират единствено като политически тероризъм, Антифа набраха, след като в продължение на няколко години “бандата на чуковете” вилня безнаказано в Германия, заради политическия чадър над движението. Години наред немските власти на практика отказваха да проведат адекватно разследване срещу терористите, които нападаха дейци на германското национално движение, включително и в домовете им, представяйки се за полицаи. Побоищата бяха извършвани с чукове, като пострадалите имаха сериозни и трайни телесни повреди. Това, което германските власти отказваха да направят в продължение на няколко години, унгарската полиция свърши буквално за няколко дни. Престъпниците и съучастниците им бяха разкрити и впоследствие задържани, като започна щателно разследване от унгарска страна. Лидер на групата се оказа Линда Енгел. Предадените на германия леви терористи получиха смешни присъди от немския съд. А немският клон на Антифа организира демонстрации в тяхна подкрепа. Впрочем, този политически тероризъм бе приветстван и от метастазата на Антифа в България.

Междувременно обаче, унгарските власти продължиха разследването си и разкритията за педофилска връзка са резултат от това. Мъжът, чието име все още не е официално оповестено, е считан за един от основните организатори от унгарска страна, на атаките в Будапеща. Според информацията е тясно свързан с “бандата на чуковете”. Именно в тази връзка е проведен обискът, при който е иззет лаптопа на левия активист. За педофила се знае, че е работил в “Кафе Лотта” (Café Lotta) основно средище на Антифа и джендър активистите в австрийския град Инсбрук. Нещо повече, то е считано за основен координационен център на Антифа движението в Европа и вероятно атаките са планирани там.

След като полицията открива над 70 000 записа с брутално педофилско съдържание на лаптопа му, включително и с жестоки изнасилвания на съвсем невръстни деца, Антифа активистът, който до този момент все още не е бил задържан в хода на разследването, взема решение да се самоубие, преди да бъде арестуван. Самото самоубийство, според властите, има ритуален характер. Извършено е в гората, в близост до изоставената военна база Холдфени, в района на град Биаторбаги. Близо до мястото, където педофилът се е самоубил, полицията е открила детска кукла, частично изгоряла в средата на огнище, направено от камъни. Унгарския вестник “Метропол” се е сдобил със снимка на куклата.

Журналисти следящи случая в Унгария намекват, че вероятно е започнало разследване за връзките между Антифа движението и международни педофилски мрежи, поради което полицията умишлено пази следствена тайна и все още не оповестява определена информация.

Този случай далеч не е единствената пряка връзка на Антифа с педофилия и педофилски групи. Членове на движението и друг път са били уличавани в педофилия, но дори са провеждали публични акции в подкрепа на педофилски организации. Например през 2017 членовете на Антифа протестираха срещу антипедофилска реч на Майк Чернович в Колумбийския университет, като държаха банери, осъждащи “педо критиците” и издигаха лозунги в подкрепа на NAMBLA – една от най-скандалните и вече забранена, педофилска организация в САЩ. 

Не еднократно и метастазата на Антифа в България е заставала зад пропедофилски каузи. Последният такъв случай е подкрепата им за излъчването на пропедофилския филм “Близо”, част от програмата предшестваща гей парада в София. Събитие, което бе критикувано дори от отявлени хомосексуалисти, заради наличието на детска сцена и все по-яростното таргетиране на деца.

Източник: БНС

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари